ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Το Globalist.gr αναζητά εξωτερικούς συνεργάτες – αρθρογράφους για να πλαισιώσουν την συντακτική ομάδα.

Οι νέοι συνεργάτες θα αναλάβουν μια (ή περισσότερες) εκ των 15+ κατηγοριών αρθρογραφίας που συμπεριλαμβάνονται στην ύλη του περιοδικού. Ενδεικτικά – marketing, πωλήσεις, leadership, social media, design, αρχιτεκτονική,  στιλ, γαστρονομία, ταξίδια, ζωή στην πόλη κ.α.

Σας παρακαλούμε, πριν αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα, κάντε μια ενδελεχή πλοήγηση στις δημοσιεύσεις του Globalist Magazine Greece ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε την απαιτούμενη πείρα, γνώση αλλά και όρεξη για μάθηση (για τους νέους δημοσιογράφους / bloggers) ώστε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ύλης μας.

Οι πηγές για την συλλογή πληροφοριών πριν την αρθρογραφία θα δίνονται από την αρχισυνταξία του περιοδικού και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα επίσημα websites των εταιριών π.χ. αρχιτεκτονικών γραφείων, εταιρικά websites κ.α. καθώς επίσης και ξένο τύπο (online & offline).

Τα άρθρα σε πρώτη φάση θα αποστέλλονται μέσω email για έγκριση και θα δημοσιεύονται από την συντακτική ομάδα. Σε δεύτερη φάση και αφού ο νέος συνεργάτης ενημερωθεί για το σύστημα διαχείρισης της ύλης του περιοδικού (content management system) θα αποκτήσει άμεση πρόσβαση και θα δημοσιεύει αυτόνομα τα άρθρα του με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό και τις πηγές εφόσον είναι απαραίτητο.

ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Experts

Στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, designers, κ.α. με αποδεδειγμένη γνώση του αντικειμένου τους (χρόνια προϋπηρεσίας κ.α.) που θα ήθελαν να ενταχθούν στην συντακτική ομάδα του Globalist.gr . Αρθρογραφία στο αντικείμενο της ειδικότητάς τους – που δεν περιλαμβάνει δικά τους έργα – με μοντέλο αμοιβής share revenue (50% – 50%) των διαφημιστικών εσόδων κάθε δημοσίευσής τους. Η μέτρηση των αποτελεσμάτων (post views, post clicks κ.α.) γίνετε από επίσημα εργαλεία (third party) για την 100% αξιοπιστία τους. Το ποσό της μηνιαίας αμοιβής καταβάλλεται με τραπεζική κατάθεση ή paypal με το αντίστοιχο παραστατικό. Αν ο συνεργάτης δεν δύναται να εκδώσει τιμολόγιο παροχής τότε το globalist.gr αποδίδει τα χρήματα με δελτίο δαπάνης.

(Για την προβολή δικών σας έργων πληροφορίες ΕΔΩ )

 

Νέοι δημοσιογράφοι, νέοι αρθρογράφοι – experts, σπουδαστές, περιστασιακοί bloggers 

Άνθρωποι με μεράκι για τον ηλεκτρονικό τύπο και / ή την ειδικότητά τους. Θα επιλέξουν μια (ή παραπάνω) κατηγορία από τις 15+ κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο Globalist.gr και θα αρθρογραφούν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συνεργασία με την αρχισυνταξία του περιοδικού.

Η αμοιβή τους θα είναι είτε με το μοντέλο share revenue (50% – 50%) των διαφημιστικών εσόδων (βλ. παραπάνωείτε με το “κομμάτι” (άρθρο). Η πρώτη περίπτωση είναι ιδανική για όσους έχουν δυναμική παρουσία στα social media π.χ. bloggers. Στην δεύτερη περίπτωση θα συμφωνηθεί συγκεκριμένος αριθμός άρθρων προς δημοσίευση ανά εβδομάδα και το είδος αυτών – π.χ. rewrite από ξένο τύπο, πρωτότυπη αρθρογραφία κ.τ.λ.

Το ποσό της μηνιαίας αμοιβής καταβάλλεται με τραπεζική κατάθεση ή paypal με το αντίστοιχο παραστατικό. Αν ο συνεργάτης δεν δύναται να εκδώσει τιμολόγιο παροχής τότε το globalist.gr αποδίδει τα χρήματα με δελτίο δαπάνης.

 

Δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, bloggers 

Θα αναλάβουν συγκεκριμένη κατηγορία στην οποία θα αρθρογραφούν (είτε με rewrite από ξένο τύπο ως πηγή, είτε με πρωτότυπη αρθρογραφία) και με συγκεκριμένο αριθμό ελάχιστων άρθρων ημερησίως  (από 6 ως 10 – ανάλογα το μέγεθος και την θεματολογία). Μηνιαία αμοιβή: από 250 € ανάλογα τον αριθμό των δημοσιευμένων άρθρων.

Το ποσό της μηνιαίας αμοιβής καταβάλλεται με τραπεζική κατάθεση ή paypal με το αντίστοιχο παραστατικό. Αν ο συνεργάτης δεν δύναται να εκδώσει τιμολόγιο παροχής τότε το globalist.gr αποδίδει τα χρήματα με δελτίο δαπάνης.

 

Σημαντικό: Τονίζουμε ότι καμία από τις παραπάνω μορφές συνεργασίας δεν αποτελεί εξαρτημένη εργασία και όλοι οι συνεργάτες αντιμετωπίζονται ως εξωτερικοί – μη εξαρτημένης εργασίας. Για αυτό και οι συνεργάτες αρθρογράφοι δεν δεσμεύονται για τον χώρο που θα γράψουν το άρθρο τους, ούτε για την ώρα που θα ασκήσουν την εν λόγω εργασία.

 

Αποστολή βιογραφικών στο globalistmagazine @ gmail. com – ΜΗΝ ξεχάσετε να μας αναφέρετε για ποια από τις 3 παραπάνω περιπτώσεις συνεργασίας ενδιαφέρεστε!