ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Το Globalist Magazine γίνεται Multi Blogger

Ο τύπος αλλάζει και το Globalist Magazine Greece δημιουργεί τις εξελίξεις. Μέσα στα δυο χρόνια της παρουσίας του έχει αναβαθμιστεί σε κορυφαίο online medium για τους ανθρώπους που σκέπτονται, δημιουργούν, κινούνται και επιλέγουν να έχουν άποψη.

Ως συνδρομητικό περιοδικό – παρά τις δυσκολίες της Ελληνικής αγοράς – κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει με την επιλογή της συνδρομής έναντι των δεκάδων διαφημίσεων, αλλά και να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Σήμερα πλέον – λίγες μέρες πριν γίνει multi blogger πλατφόρμα, άνοιξε στο αναγνωστικό κοινό, αλλάζοντας το σκληρό συνδρομητικό μοντέλο με ένα νέο τύπου paywall που θα λειτουργήσει από αρχές Ιουνίου του 2019.

Το μοντέλο του MultiBloggers Media Platfrom το εισήγαγε το Medium.com με ιδιαίτερη επιτυχία και στα χνάρια αυτά θα βαδίσει και το Globalist Magazine έχοντας και ως προίκα τους υπάρχοντες συνδρομητές και εγγεγραμμένους χρήστες του.

Οικονομικές απολαβές των blogger: Από τα μηνιαία έσοδα συνδρομών, το 50% θα μοιράζεται στους bloggers με βάση των αριθμό των άρθρων τους. Π.χ. Αν τα έσοδα από τις συνδρομές είναι 5.000 € το μήνα και οι bloggers έχουν ανεβάσει 500 άρθρα, θα λάβουν για κάθε άρθρο τους 10 ευρώ. Ανάλογα θα γίνεται και η κατανομή στα διαφημιστικά έσοδα.

Οι bloggers θα έχουν και ένα δικό τους προφίλ όπου οι αναγνώστες θα μπορούν να τους ακολουθούν και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για νέα άρθρα τους.

Ως εργαλείο, η πλατφόρμα, εκτός του να κτίσει κάποιος το όνομά τους θα λειτουργήσει πολύ καλά και στο να προωθήσουν οι bloggers την δουλεία τους αν π.χ. είναι experts σε κάποια ειδικότητα κ.α.

Εννοείται ότι το να γίνει κάποιος blogger είναι δωρεάν!

Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ