Ετήσια συνδρομή με λιγότερο από 0,1 € / ημέρα

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις, τα στελέχη και τους ελεύθερους επαγγελματίες να αναπτυχθούν κτίζοντας πάνω στην γνώση, την εφαρμοσμένη πληροφόρηση και τα εξελιγμένα επιχειρηματικά εργαλεία!

Προσφορά για νέους συνδρομητές με 0,1 € την ημέρα!

ΜΗΝ χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία και την εφαρμοσμένη πληροφόρηση του Globalist Business Magazine σήμερα, με έκπτωση 75%.

ΜΟΝΟ για λίγες ημέρες και για πολύ περιορισμένο αριθμό νέων συνδρομητών, προσφέρουμε την ετήσια συνδρομή, από 120 ευρώ, μόνο 30 € / έτος! Γίνε συνδρομητής σήμερα!

Κάνε την συνδρομή σου μέσω paypal ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πατώντας Subscribe Now.

[swpm_payment_button id=76486]

Μετά την πληρωμή της συνδρομής σας θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με την φόρμα εγγραφής όπου θα δηλώσετε Όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη (όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες).

Έχεις αμφιβολίες; Μάθε τι σου προσφέρει το Globalist Magazine Greece

Το Globalist είναι μια πρότυπη πλατφόρμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και εφαρμοσμένης πληροφόρησης. Εστιάζει στους επιχειρηματίες, τα στελέχη επιχειρήσεων, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες – σε όλες τις δραστηριότητες. Από τις καθαρά επιχειρηματικές ως τους αρχιτέκτονες, γιατρούς, δικηγόρους, κατασκευαστές, καλλιτέχνες – από μικρομεσαίους ως και επενδυτές.

Εστιάζουμε σε αρθρογραφία και εργαλεία γύρω από το επιχειρείν – είτε αφορά μια start up και ένα eshop – είτε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο ή έναν σύγχρονο μανάβη. Η πληροφόρηση και οι τεχνικές που προσφέρουμε είναι άμεσα εφαρμόσιμες σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις – από ένα πρατήριο βενζίνης και μια κατασκευαστική, ως μια εισαγωγική φαρμάκων και ένα πολυκατάστημα.

Πέντε είναι οι βασικοί πυλώνες της εφαρμοσμένης αρθρογραφίας μας: Affairs | Business | Culture | Design | Edits. Σε κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες θα βρείτε ένα άρθρο, μια είδηση ή μια μελέτη που θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας, βήμα προς βήμα καθώς επίσης θα σας προσφέρει και ουσιώδη γνώση!

Ειδικότερα για τους συνδρομητές μας παρέχουμε μια σειρά από εργαλεία (Business Tools) που έχουν άμεση ωφέλεια για τις επιχειρήσεις τους. Π.χ. Ask the expert για άμεσες – δωρεάν συμβουλές από ειδικούς, Crowdfunding πλατφόρμα για χρηματοδότηση, Business Forum για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, Influencers Marketing – μια πλατφόρμα για μάρκετινγκ μέσα από τα social media κ.α.

Προσφορά για νέους συνδρομητές

ΜΗΝ χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία και την εφαρμοσμένη πληροφόρηση του Globalist Business Magazine σήμερα, με έκπτωση 75%

ΜΟΝΟ για λίγες ημέρες, και για πολύ περιορισμένο αριθμό νέων συνδρομητών, προσφέρουμε την ετήσια συνδρομή, από 120 ευρώ, μόνο 30 € / έτος! Γίνε συνδρομητής σήμερα!

Κάνε την συνδρομή σου μέσω paypal ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πατώντας Subscribe Now.

[swpm_payment_button id=76486]

Μετά την πληρωμή της συνδρομής σας θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με την φόρμα εγγραφής όπου θα δηλώσετε Όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη (όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες).

Υπάρχουν βεβαίως διαθέσιμες και οι κανονικές συνδρομές των 6 € & 10 € το μήνα  εδώ

Δεν θες να γίνεις συνδρομητής μας σήμερα; Δοκίμασε την τύχη σου με το INVITE & WIN

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.