Συνδρομές

Το Globalist Magazine – που πλέον έχει ενσωματώσει και το Business.globalist.gr προσφέρει δύο διαφορετικές συνδρομές. Μια για τους ιδιώτες και μια για τις επιχειρήσεις που εκτός της αρθρογραφίας θα έχουν πρόσβαση και στις business εφαρμογές και εργαλεία του Globalist Magazine Greece.

Για απεριόριστη χρήση λοιπόν, γίνε συνδρομητής με 0,2 € την ημέρα για τους ιδιώτες και 0,33 € την ημέρα για τις επιχειρήσεις – το Globalist Magazine έχει ενσωματώσει πλέον και το Business.globalist.gr .

Το Globalist Magazine Greece είναι το περιοδικό των Opinion Leaders αλλά και των Early Adapters. Η θεματολογία του ξεχωρίζει από οτιδήποτε έχετε συναντήσει σε άλλα Ελληνικά περιοδικά και αυτό είναι εμφανές με μια απλή πλοήγηση στην αρθρογραφία μας. Καθημερινά νέα άρθρα αναλυτικά και πρωτογενή είναι στην διάθεση των συνδρομητών, με έμφαση στην εφαρμοσμένη αρθρογραφία.

Η μηναία συνδρομή για τις επιχειρήσεις (και τους επιχειρηματίες ή τα στελέχη επιχειρήσεων) με κόστος 10 €/μήνα (με χρέωση μετά την δοκιμαστική περίοδο) περιλαμβάνει το σύνολο της αρθρογραφίας ενώ δίνει πρόσβαση και σε μία σειρά εργαλείων για τις επιχειρήσεις. Τέτοια εργαλεία είναι τα Ask the Expert, Business Opportunities, Funding tools κ.α. Στην προσωπική συνδρομή των 6 € / μήνα, δεν προσφέρεται πρόσβαση στα Business Tools ούτε στο σύνολο των άρθρων για τις επιχειρήσεις.

Και στα δύο επίπεδα συνδρομών, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να ανεβάζουν άρθρα προς έγκριση δημοσίευσης, π.χ. δελτία τύπου επιχειρήσεων, εξειδικευμένη αρθρογραφία με βάση την θεματολογία μας κ.α.

Κάντε σήμερα την συνδρομή σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή paypal. Την συνδρομή σας έχετε την δυνατότητα να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία αιτιολόγηση, με ένα απλό email.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
[swpm_payment_button id=74237]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
[swpm_payment_button id=74238]

 

 

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.