Now Reading
Κέρδισε ως και 3.000 € το μήνα, κάθε μήνα!

Κέρδισε ως και 3.000 € το μήνα, κάθε μήνα!

Εκεί έξω, αν κάνεις την ανάλογη έρευνα (εμάς μας πήρε μήνες για να σου παρουσιάσουμε τα παρακάτω στοιχεία), υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για τον καθένα από εμάς.

Χρήματα για όσους βαριούνται, για όσους έχουν όρεξη για δουλειά, χρήματα για όσους θέλουν ένα έξτρα εισόδημα και χρήματα για όσους θέλουν μια πλήρη απασχόληση. Και δεν αναφερόμαστε σε πωλήσεις, τάπερ, καλλυντικά και πυραμίδες!

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε δεκάδες τρόπους (νόμιμους!) για να σας εξασφαλίσουμε εισόδημα ως και 3.000 € μηνιαίως (ίσως και παραπάνω)! Στο χέρι σας είναι να μπουν στην τσέπη σας!

Σημαντικό: Για τις περισσότερες από τις παρακάτω προτάσεις τα αγγλικά είναι σχεδόν απαραίτητη προϋπόθεση – έστω και σε βασικό επίπεδο όπως και η πρόσβαση στο internet.

Θα σε συμβουλεύαμε για να μην χαθείς  με τόση πληροφορία, πρώτα να διαβάσεις όλο το άρθρο και μετά να ανοίξεις όσα από τα sites και τις πηγές εισοδήματος σε ενδιαφέρουν.

Επίσης, όπως συμβαίνει και στην καθημερινότητά μας, δεν είναι όλες αυτές οι επιχειρήσεις υποχρεωμένες να σε δεχθούν! Αν κρίνουμε από την έρευνά μας, θα γίνεις αποδεκτός σε μεγάλο ποσοστό αν είσαι προσεκτικός και αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα εισόδημα!

Λοιπόν, για την ευκολία του πράγματος, χωρίσαμε σε κατηγορίες τις διαφορετικές πηγές εισοδήματος που βρήκαμε:

ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

Ναι, μπορείς να βγάζεις χρήματα χωρίς να κάνεις τίποτα. Ή σχεδόν τίποτα.

Ξέρεις τι χρήματα βγάζουν όλοι οι κολοσσοί του internet που έχεις στο κινητό σου και τον υπολογιστή σου απλά πουλώντας τα δεδομένα σου; Ε καιρός να πάρεις και εσύ ένα μερίδιο!

Αυτό κάνει η Datawallet. Πουλάει τα δεδομένα που εσύ της δίνεις άδεια να πουλήσει και σε πληρώνει για αυτό. Μην νομίζεις ότι είναι τίποτα ψίχουλα!  Μαζεύεται ένα καλό ποσό ετησίως αν αναλογιστείς ότι τα ίδια δεδομένα τα πουλάει σε παραπάνω από έναν ενδιαφερόμενο!

Περίπου τα ίδια υπόσχεται και η Opiria μέσα από την εφαρμογή της που κατεβάζεις στο κινητό σου.

Η εταιρία Nielsen σου δίνει  50 $ το χρόνο μόνο και μόνο για να κατεβάσεις μια εφαρμογή στο κινητό σου που καταγράφει τις συνήθειές σου. Μπορείς να βρεις το τι και το πώς σε αυτό το Link

Σχεδόν το ίδιο ισχύει και για την εταιρία Peer και το site Peerzone. Κατεβάζεις μια εφαρμογή στον υπολογιστή σου και σε πληρώνει. Η ίδια λέει ότι η εφαρμογή δεν θα επηρεάσει την απόδοση του υπολογιστή σου. Επίσης δεν καταγράφει δικά σου δεδομένα, αλλά των websites που επισκέπτεσαι!

Εξαιρετικό bonus: H  Bitbounce  σε πληρώνει να (μη) βλέπεις emails. Και όχι όποια όποια emails. Βάζει ένα θεματοφύλακα στο υπάρχον email σου και χρεώνει όσους σου στέλνουν ανεπιθύμητα emails! Και γλιτώνεις από τους spammers και βγάζεις και λεφτά!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΟ «ΤΡΕΛΕΣ» ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!)

Θα σου φανεί παράξενο και τρελό, αλλά εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που νοικιάζουν άλλους ανθρώπους για φίλους! Και να ξέρεις, ότι ήδη σήμερα υπάρχουν και Έλληνες διαθέσιμοι για φίλοι προς ενοικίαση. Στην ουσία πληρώνεσαι ως και 50 € / ώρα. Όλα αυτά μέσω του Rent a Friend

Το ήξερες ότι μπορείς να πουλήσεις τα μαλλιά σου και να βγάλεις ως και 800 $; Ναι, είναι και αυτό μια πραγματικότητα. Δες αναλυτικά στο Buy and Sell Hair!

Νοιώθεις ότι θες ένα κίνητρο να αδυνατίσεις; Τι λες για 10.000$; Αυτό υπόσχεται και το Healthy Wage και δεν έχεις παρά μόνο να το διαπιστώσεις!

ΑΠΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ  Ή ΚΙΝΗΤΟΥ

Είναι μια σειρά από απλές εργασίες μέσω υπολογιστή και κινητού. Για να έχει απόδοση στην τσέπη σας κάντε εγγραφή σε παραπάνω από μια εταιρία ώστε να έχετε όσο πιο συχνά γίνεται τις προϋποθέσεις να βγάλετε χρήματα.

H Clixsense σε πληρώνει για να απαντάς σε ερωτηματολόγια. Επίσης προσφέρει και άλλους τρόπους να βγάλεις χρήματα όπως το να κατεβάζεις εφαρμογές, να βλέπεις βίντεο και να δοκιμάζεις προϊόντα.

Η Mindswarms σε πληρώνει 50$ για να της πεις την άποψή σου μέσω βίντεο. Τόσο απλά.

Η Surveysavvy σε πληρώνει για να σερφάρεις στο internet και να κάνεις και μερικές δουλίτσες τύπου ερωτηματολόγια, κ.α.

Ίδια και ίσως καλύτερα και η Superpay η οποία πληρώνει και αυθημερόν.

Με την Userlytics πληρώνεσαι για να αξιολογείς websites και εφαρμογές στο κινητό σου. Σε πληρώνουν από 5 ως 90 $ ανάλογα τον χρόνο που θα χρειαστεί για κάθε αξιολόγηση.

Ανάλογα την χρονική διάρκεια των τεστ / αξιολογήσεων σε πληρώνει και η Utest με τον μέσο όρο στα 25-30$

Η Userfeel.com πληρώνει στα 10$ για κάθε αξιολόγηση / τεστ το οποίο διαρκεί ως 20 λεπτά.

Στα ίδια επίπεδα και η Analysia.com  με 10$ για 10-15 λεπτά εργασίας.

Στα 10$ και η αμοιβή που δίνει η Erlibird για την ίδια δουλειά!

Επίσης 10$ και η αμοιβή της Usertesting

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ  Ή ΚΙΝΗΤΟΥ

Πάνω-κάτω στα ίδια όσον αφορά την φύση της εργασίας είναι και οι παρακάτω εταιρίες, με την διαφορά ότι έχουν υψηλότερες απαιτήσεις και καλύτερες αμοιβές.

Appen

Test.io

The smart crowd

Trymyui

Whatusersdo

Userfeel

99tests.com

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ «ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE, ΤΗΝ AMAZON,  ΤΗ NINTENDO  Ή ΤΗ NASA;

Σου φαίνεται σαν όνειρο; Και όμως. Είναι απόλυτα αληθινό. Όλες αυτές οι εταιρίες και οργανισμοί μπορεί να σε δεχθούν. Οκ, δεν θα γίνεις ξαφνικά ο Γενικός Διευθυντής της Google, όμως γιατί να χάσεις την ευκαιρία σου;

Αρχικά η Amazon. Καλή η υπερτεχνολογία, όμως κάποιες εργασίες θέλουν ανθρώπινο χέρι και μυαλό. Εδώ έρχεται το Amazon Mechanical Turk να σου προσφέρει χρήματα για αυτές τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές εργασίες.

Η Google χρειάζεται την βοηθειά σου αλλα δεν δίνει χρήματα. Δίνει όμως δωροεπιταγές που δεν το λες και κακό!  Κάνε κλικ εδώ 

Μην γελάσεις! Εδώ θα βρεις θέσεις εργασίας στη NASA. Οκ, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, όμως ρίχνε μια ματιά πού και πού!

Είσαι game maniac; Εδώ ανοίγουν συχνά θέσεις για tester από την Nintendo!

ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΑ; ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Είμαι σίγουρος ότι έχεις καμιά χιλιάδα φωτογραφίες στο κινητό σου. Ε, καιρός να βγάλεις μερικά χρήματα από αυτές, εκτός από το να τις ανεβάζεις στο facebook και το instagram. Αν σου φαίνεται δύσκολο, να σου πω μόνο ότι οι φωτογραφίες από μέρη της Ελλάδας είναι και δυσεύρετες και μοσχοπουλάνε! Όπως και οι λεπτομέρειες, π.χ. μια πόρτα από ένα παλιό σπίτι. Αυτή είναι η λίστα με τα websites και τις εφαρμογές στο κινητό που μπορείς να πουλήσεις τις φωτογραφίες σου!

Websites

Depositphotos

Skywords

Shutterstock

Μέσω κινητού

Deposit Clashott

Foap

Ζωγραφίζεις; Σχεδιάζεις μέσω υπολογιστή; Αυτά τα δύο websites τυπώνουν τα σχέδιά σου σε διάφορα αντικείμενα, τα πουλάνε και σου δίνουν ένα καλό ποσοστό!

Zazzle

Teesping

Ένα ταλέντο το έχεις σίγουρα. Ή ένα λιγότερο ταλέντο. Στα παρακάτω 2 websites μπορείς να διδάξεις το ταλέντο σου και να βγάλεις πολλά, μα πάρα πολλά χρήματα!

Στο Skillshare  μπορείς να διδάξεις από πλέξιμο μέχρι μαγειρική. Βασικά έχει εκατοντάδες κατηγορίες μαθημάτων. Είμαι σίγουρος ότι μαθήματα μαγειρικής Ελληνικής κουζίνας θα έχουν χιλιάδες μαθητές! Όπως και πλεξίματος. Όπως και ότι έχει να κάνει γύρω από τον Ελληνικό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα! Για βάλε την γιαγιά να μαγειρεύει και πιάσε την κάμερα!

To ίδιο και το Coursmos  μόνο που εδώ είναι διαφορετική η μορφή των μαθημάτων online και κυρίως λειτουργεί μέσω smartphones

ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Ακόμα μια πλατφόρμα που μπορείς να μοιραστείς επί πληρωμή βεβαίως βεβαίως τις γνώσεις σου. Πιο corporate μαθήματα σε σχέση με τις παραπάνω, η Udemy είναι ιδανική για να κεφαλαιοποιήσεις τις σπουδές σου!

Ακόμα πιο εξελιγμένη είναι η The expert institute  όπως δηλώνει και το όνομά της. Marketers, CEO experts κ.α. από όλο τον πλανήτη με έμφαση στις ΗΠΑ. Εδώ παίξε έξυπνα. Μην ζητήσεις 1000 $ για μία συμβουλή! Κτίσε πελατολόγιο!

Ναι, ξέρουμε ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια websites π.χ. freelance.com κ.α., όμως αυτά που σου παρουσιάζουμε είναι μιας διαφορετικής δομής και μικρότερου ανταγωνισμού. Επίσης, μια συμβουλή. Πούλα Ελλάδα! Είμαι σίγουρος ότι δεκάδες επιχειρήσεις θέλουν να μάθουν από πρώτο χέρι το οικονομικό περιβάλλον της χώρας για να μπουν στην αγορά!

ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΩΣ ΠΑΜΕ;

See Also

Εμείς με λίγο ψάξιμο βρήκαμε δουλειές που μπορείς να κάνεις από τα Καμμένα Βούρλα ως στέλεχος εταιρίας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη!

Ψάξε λοιπόν με βάση τις σπουδές και τις δεξιότητές σου στα παρακάτω websites και πάντα γράψε στο ψακτήρι remote jobs, telecommuting jobs ή work from home.

https://www.mediabistro.com/

https://www.flexjobs.com/us/Anywhere-telecommuting-jobs

Είσαι θεραπευτής; Εδώ θα μπορέσεις να βγάλεις μέχρι και 4.000 $ το μήνα! Talkspace

Από ξένες γλώσσες πώς πάμε; Αυτό είναι το ιδανικό εργαλείο για σένα να εκμεταλλευτείς την γνώση της ελληνικής και των ξένων γλωσσών που γνωρίζεις! Proz.com

Proficiency; Αγγλική φιλολογία; Ώρα να διδάξεις στα κινεζάκια αγγλικά! Κάνε εγγραφή και άρχισε να μαζεύεις χρήματα! Vipkids

Δικηγόροι, γιατροί, ψυχολόγοι, αλλά και εξειδικευμένοι τεχνικοί και τεχνίτες. Απαντάς σε ερωτήσεις και αμείβεσαι. Τόσο απλό! Αυτό κάνει το JustAnswer

Τα ίδια με τα παραπάνω, κάνει και η Instatgo με μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων, μόνο που εδώ η δουλειά γίνεται μέσω εφαρμογής στο κινητό (μόνο iphone για την ώρα).

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!

Έχεις ποδήλατο; Νοίκιασέ το και βγάλε χρήματα! https://www.spinlister.com/

Νοίκιασε το αυτοκίνητο σου για ένα μήνα και βγάλε ως και 10.000 ευρώ! Θες δυο μήνες; Τρεις; Ανάλογα και τα κέρδη σου! https://turo.com/

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Η ΒΑΡΙΑ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

Δεν χρειάζεται να είσαι μεγαλοξενοδόχος για να βγάλεις ένα καλό εισόδημα από τον τουρισμό!

Γίνε ελεύθερος tour guide, δείξε τις ομορφιές της περιοχής σου στους τουρίστες και βγάλε ένα πολύ καλό εισόδημα! Έλα, δεν υπάρχει κανένα μέρος της Ελλάδας που να μην μπορείς να οργανώσεις μια εκδρομή, έναν περίπατο, μια δραστηριότητα που να εντυπωσιάσει τους τουρίστες! Σου προτείνουμε το Vayable και το Tours by locals.

Το ίδιο με τα παραπάνω μόνο που εξειδικεύεται στο φαγητό! Η δημιουργικότητα του Έλληνα χρεώνει 86 € ανά άτομο για μια πίτα με ελαιόλαδο σε ένα ελαιώνα 300 ετών, στα Χανιά της Κρήτης! Α, και είναι το φθηνότερο γαστρονομικό tour στην πλατφόρμα Bon Appetour

Και τέλος το Withlocals που είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω. Γενικά, αν σου ταιριάζει ο τουριστικός τομέας, μην κάνεις εγγραφή σε ένα μόνο, αλλά σε όσα περισσότερα μπορείς ώστε να έχεις και μεγαλύτερο πελατολόγιο!

Και τώρα, ώρα για τα πολλά λεφτά! Ξεκινάμε από το Homestay που μπορεί να το κάνει ο καθένας. Νοικιάζεις ένα δωμάτιο στο σπίτι που ήδη μένεις. Αυτός ο όρος είναι απαράβατος! Άρα, ούτε χρειάζεται να έχεις δεύτερο σπίτι, ούτε να νοικιάσεις το εξοχικό σου, ούτε να γίνεις μεγαλοξενοδόχος! Οι τουρίστες που εστιάζει το Homestay είναι αυτοί που θέλουν επαφή με τους ντόπιους και δεν θέλουν να πιαστούν κορόιδα. Θα σου ζητήσουν να τους προτείνεις ταβέρνες, αξιοθέατα κτλ. Μην αργείς! Αυτό είναι το νέο Airbnb!

Πάμε στο Homeaway. Εδώ η δουλειά είναι πιο επαγγελματική. Εδώ πρέπει να νοικιάσεις σπίτι και όχι δωμάτιο. Μεταξύ μας, επειδή είναι στα σπάργανα δεν θα έχεις προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι είναι στα Airbnb & Booking.com

Τέλος το Flipkey  είναι επίσης μια ιδανική λύση για να βγάλεις ένα καλό εισόδημα. Βασικά, κάνε εγγραφή και στα 3!

ΑΠΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΠΩΣ ΠΑΜΕ; ΑΓΓΛΙΚΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!

Γράψε άρθρα! Δεν μπορεί να μην έχεις ένα αντικείμενο που αγαπάς! Ένα χόμπι! Οι κορυφαίοι αρθρογράφοι στο Constant Content βγάζουν κοντά στα 90.000$ το χρόνο. Μην στοχεύσεις τόσο ψηλά, όμως αν εκμεταλλευτείς τις γνώσεις σου και γράψεις μερικά καλά κείμενα, τα 10.000$ τα έχεις ήδη στην τσέπη ζεστά!

Για πιο εύκολα και γρήγορα, δοκίμασε τις δυνάμεις σου σε κάτι πιο κοντά στα Ελληνικά δεδομένα! Άρθρα γύρω από τον τουρισμό! Έλα, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να γράψεις για μια περιήγηση του τόπου σου και να προτείνεις που να μείνουν, τι να δούνε , τι να φάνε κτλ! Εκτός αν τα 100 – 200 $ ανά άρθρο σου φαίνονται λίγα! Σου προτείνουμε τα:

Transitions Abroad

Wanderlust

Great escape publishing

ΕΜΠΟΡΙΟ

Πούλα, πούλα πούλα! Μπες στο Depop και άρχισε να πουλάς ρούχα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ σε καλές τιμές. Μεταχειρισμένα! Αγόρασε φθηνά από φίλους και γνωστούς ότι επώνυμο περασμένων σεζόν έχουν και πούλα με 50-60% κέρδος! Αν θες και παραπάνω!

Στο Letgo δεν μένεις στον ρουχισμό! Πούλα ότι δεν χρειάζεσαι και αγόρασε ή πάρε για να πουλήσεις ότι μεταχειρισμένο έχουν φίλοι και γνωστοί και βγάλε κέρδος χωρίς ρίσκο!

SOCIAL MEDIA

Είσαι όλη μέρα στα social media; Instagram, Facebook. Η #BRANDUP  θα σε πληρώνει για να ανεβάζεις διαφημίσεις. Για την ακρίβεια σε καλοπληρώνει!!!

Τουιτάρεις; Ε, το Paid per tweet  σε πληρώνει για να τουιτάρεις!

Αυτά για πρώτο άρθρο. Θα επανέλθουμε με ακόμα περισσότερες προτάσεις, αν και ειλικρινά, αν κάποιος ακολουθήσει κάποιες από αυτές πιστά και σοβαρά είναι αδύνατον να μην βγάζει τουλάχιστον 15-20.000 ευρώ το χρόνο!

View Comments (0)
Scroll To Top